Traprenovatie door D&N

Uw trap op een professionele en voordelige wijze laten renoveren? Bij D&N bent u hiervoor aan het juiste adres. Voor zowel open als dichte trappen. Wij zorgen ervoor dat uw trap er weer als nieuw uitziet!

Wij werken bij traprenovaties uitsluitend met hoogwaardige materialen. U kunt daarbij kiezen uit overzettreden van massief eiken, duurzaam HPL/CPL laminaat en PVC. Al deze materialen kunnen wij plaatsen op uw houten of betonnen trap.

Vraag vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan.

Waar onze traprenovaties aan voldoen

Garantie op een lange levensduur

kras- en slijtvaste materialen

Keuze uit meerdere kleuren en structuren

Tot 15 jaar fabrieksgarantie

Meer informatie over onze traprenovaties

afgewerkte trap bruine treden

Voor onze traprenovaties werken wij met hoogwaardige materialen. Op die manier bent u verzekerd bent van een lange levensduur.

Massief eiken
Eiken is een veelgebruikt materiaal voor trappen of traprenovatie. Het is een natuurproduct met een lange levensduur. Massief eiken overzettreden zijn herkenbaar aan een zichtbare houtstructuur. Het is een materiaal dat leverbaar is in verschillende kleuren en u eventueel kunt overschilderen.

HPL of CPL laminaat
HPL of CPL laminaat is een duurzaam en onderhoudsvrij materiaal dat steeds vaker wordt gekozen. Op onze HPL/CPL traptreden ontvangt u dan ook altijd 15 jaar fabrieksgarantie. HPL of CPL ovezettreden bevatten de hoogste antislipwaarde en zijn kras- en slijtvast. Bij dit materiaal heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment aan verschillende kleuren en houtstructuren.

PVC
PVC overzettreden plaatsen wij met 10 fabrieksgarantie. Deze treden zijn standaard voorzien van een antikraslaag wat zorgt voor een lange levensduur. PVC overzettreden zijn leverbaar in verschillende kleuren.

Onze collectie bestaat uit een ruim assortiment aan verschillende materialen, structuren en kleuren. Om u alle mogelijkheden te kunnen tonen en verder te adviseren, komen wij graag bij u thuis.

Hebt u nog vragen over onze traprenovaties of wilt een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Onze traprenovatie projecten

afgewerkte trap bruine treden - voorafgewerkte trap bruine treden
afgewerkt grijze trap lichtjes - voorafgewerkt grijze trap lichtjes
afgewerkte grijze trap recht - voorafgewerkte grijze trap recht
afgewerkte trap bruine treden spiraal - voorafgewerkte trap bruine treden spiraal
afgewerkte grijze trap spiraal-voorafgewerkte grijze trap spiraal
Traprenovatie voorTraprenovatie na
voor traprenovatiena traprenovatie
Traprenovatie wentel voorTraprenovatie wentel na